Založ si blog

Očkovacia lotéria bude vyhlásená za najväčší úspech v histórii SR, resp. tretie SNP bez ohľadu na to, ako v skutočnosti dopadne.

Po získaní informácii o očkovacej lotérii mi napadla veta klasika (R. P.) „chalani vám musí jeb**“. V tomto štáte sa definitívne všetci zbláznili.

Útvar hodnoty za peniaze ktorý je priamo pod MFSR tvrdí, že 4 400 EUR je suma, ktorú sa oplatí minúť na to, aby sa jeden človek presvedčil a nechal sa zaočkovať. Nikto nevie ako sa k tejto sume dostali a nikoho to ani nezaujíma. Úspechom teda (vraj) bude ak sa za 26,5 milióna EUR(!!!!!) nechá zaočkovať aspoň 6 000 ľudí.

Každému je dúfam jasné, že od vyhlásenia lotérie do jej skončenia sa nechá zaočkovať viac ako 6 000 ľudí. Už teraz vidím, ako plagiátor robí tlačovku na konci lotérie a hovorí, aký to malo úspech. „Cieľom bolo zaočkovať 6 000 ľudí a nechalo sa zaočkovať x-krát viac“, bude vravieť.

Ako chce niekto odmerať to, koľko ľudí sa nechalo zaočkovať LEN kvôli tomu, že sa schválila nejaká lotéria? Nijako. Nedá sa to. Dôležité je sledovať trendy. Posledné týždne záujem o očkovanie klesá. Ak tento trend bude pretrvávať tak môžeme povedať, že 26,5 milióna EUR skončilo v Dunaji.

K dnešnému dňu je zaočkovaných cca. 2 300 000 ľudí. Ak k ním pribudne 6 000, tak sa počet zaočkovaných zvýši o neuveriteľných 0,26 %(!!!!). A toto má stáť 26,5 milióna EUR. Kto pracuje v Útvare hodnoty za peniaze, keď toto považuje za rozumne využité finančné prostriedky?

Média zlyhali, zlyhávajú a len sa priživujú na tejto situácii.

Keď plagiátor na tlačovke predstavuje celý tento „projekt“ tak média sa vôbec nezaujímajú o to, ako prišli na jednotlivé sumy a či to vôbec môže mať úspech. Jediné čo ich trápi je to, prečo sa žrebovanie bude vysielať na RTVS a nie u nich. Tu sa odhalilo to, o čo im skutočne ide. Im je úplne jedno koľko sa prehajdáka na nezmysly. Len nech je sledovanosť. Plagiátor v priamom prenose zakontroval tým, že na komerčných staniciach bude prebiehať štátom platená reklama. KORUPCIA v priamom prenose a nikoho to opäť nezaujíma.

Títo ľudia nevidia ďalej ako na špičku svojho nosa.

Aký efekt majú sezónne výpredaje? Taký, že sa časť spotreby odkladá práve do tohto obdobia. Je to logické. Radšej si kúpim voňavku po Vianociach so zľavou 30/40/50 %. Už dnes všetci vedia, že sa bude preočkovávať každých 6, 9 alebo 12 mesiacov. Na tom vlastne nezáleží. Ako chcú títo blázni opäť preočkovať 2 300 000 ľudí keď im teraz tvrdia, že 4 400 EUR je adekvátny peniaz za to, že sa z nezaočkovaného stane zaočkovaný? Všetci budú čakať na lotérie, akcie, kupóny, výletné plavby a neviem čo ešte. Útvar hodnoty za peniaze asi povie, že aby sa nechalo preočkovať 2 300 000 ľudí tak pokojne môžeme vyčleniť 4 400 EUR na jedného – SPOLU 10 120 000 000 EUR (!!!!!) aby sa tak stalo. A to je len marketing. K tomu treba prirátať náklady na vakcíny, logistiku, personál atď. atď.

Keď po tomto stále niekto nechápe, že vakcína je sloBIZNIS tak je buď slepý a hluchý alebo odmieta realitu, ktorú má pred očami.

Na záver otázka za milión; Do kedy bude možné odsťahovať sa a žiť život (platiť dane) takmer kdekoľvek vo svete? Všetky tieto aktivity sú financované na úkor dlhu. Tento dlh bude musieť niekto zaplatiť.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1833x
Priemerná čítanosť článkov: 1833x

Autor blogu

Kategórie

Archív